torsdag 24. mai 2012

Jeg er sikker på at det var noe.

Det var noe jeg var forbanna på i går, som jeg tenkte på at jeg skulle skrive om her. Kanskje det var trusselen mot velferdsstaten. Eller lønnsoppgjør. Eller folk som er sure for at folk kler av seg om sommeren og mener de burde dekke seg litt mer til, siden de nå har cellulitter og åreknuter. Jeg driter vel i cellulitter og åreknuter. Det kan vel ikke være sånn at dersom man har hår på leggene, bleike bein eller ti kilo for mye, at man ikke skal kunne kle på seg, eller av seg, akkurat hva man vil, når man vil.

Jeg vil ha mer av folk som ikke er redde for omgivelsenes reaksjoner. Seksualiseringen av unge jenter skyldes minst like mye de folka som mener at man bør se slik og slik ut for å gå i korte skjørt eller med bare mager, som de som faktisk kler av seg. For hva får vi da, hvis vi skulle følge deres råd? Et offentlig rom som preges av at skjønnhetsidealene kler av seg og viser seg frem, mens de vanlige, de som tross alt er normale, de med en cellulitt eller for korte ben, gjemmer seg under klær som "fremhever deres fysiske fordeler (eller bakdeler)". Bør ikke unge jenter utsettes for normale kropper uten klær? Jeg bare spør. Eller nei. Jeg bare brøler det ut: jo!!!!! Drit i hva som er passende. Det er sommer!

-Et utbrudd fra nynorskbunkene der, altså.2 kommentarer:

  1. Brøler tilbake: Enig!!!

    SvarSlett
  2. Å brøle sammen er bedre enn å brøle alene! Brøøøøøl!

    SvarSlett

Post masteroppgave syndrom*

Våren 2016 fikk jeg den lykkelige beskjed at jeg var innvilget 75% permisjon med lønn i to hele år, for å heve kompetansen min. To år er gåt...